Fauna salvatge

Càmeres de fototrampeig

Les càmeres de fototrampeig et permeten submergir-te en una experiència única. Permetent-te capturar la vida salvatge de de forma discreta i respectuosa. 

Característiques Calau

Què marca la diferència?

1. Detecció de Moviment Avançada: Equipades amb sensors de darrera generació, les nostres càmeres de fototrampeig detecten el més mínim moviment, assegurant que no et perdis cap moment de la vida salvatge.

2. Visió Nocturna d’Alta Definició: La foscor ja no serà un obstacle. Descobreix la màgia de la vida nocturna amb les nostres càmeres de visió nocturna d’alta definició, que capturen imatges nítides fins i tot en les condicions més desafiantes.

3. Disseny Resistents a la Intempèrie: La natura pot ser imprevisible, i les nostres càmeres estan dissenyades per fer front a qualsevol repte. Resistents a l’aigua i al pols, aquestes càmeres són les teves companyes perfectes en totes les teves expedicions a l’aire lliure.

Selecció de les millors càmeres

Bushnell Core DS

Descobreix la discreció en la seva màxima expressió amb aquesta càmera sense flashes, perfecta per capturar imatges sense pertorbar l’entorn natural.

Més informació

Spypoint Link Micro LTE

Connecta amb les teves captures en temps real gràcies a la connectivitat LTE, permetent-te controlar i descarregar imatges de forma remota.

Més informació

https://amzn.to/3uCS1AR

Submergeix-te en la qualitat 4K Ultra HD amb aquesta càmera que ofereix una combinació perfecta de velocitat i claredat, ideal pels amants de la fotografia de natura.

Més informació

Ja sigui per a estudis científics, observació de la fauna o simplement per capturar moments inoblidables, les nostres càmeres de fototrampeig ofereixen una finestra discreta al emocionant món de la vida salvatge. Explora les nostres opcions i descobreix com pots portar les teves habilitats de fotografia de natura al següent nivell.